YPR hjälpte oss med vår värmepump

YPR hjälpte oss med vår värmepump

God morgon, god morgon! Återigen är det torsdag och det innebär ett nytt inlägg. Den här torsdagen tänkte jag berätta för er om den underbara hjälpen jag har fått av företaget YPR med värmepumpar i Säffle.

För några år sedan installerade vi en värmepump här hemma för att få ner elkostnaden, det har fungerat mycket bättre än vad jag trodde. Nu när det har gått några år sedan installationen var det helt enkelt dags för en service av vår värmepump, vilket gjorde att vi kontaktade det här företaget. Tekniken har alltid imponerat mig, även om jag inte förstår mig på det kan jag ändå se det underbara i det. För mig är det underbart att tekniken har kommit så långt att vi kan ta vara på värmen utomhus för att få värme inomhus, detta genom värmepumpar i Säffle bland annat. När vi installerade vår värmepump för några år sedan blev vi rekommenderade att få hjälp med service efter några år eller när vi stötte på problem. Eftersom vi inte har haft några problem med värmepumpen förrän nu har vi inte behövt kontakta något företag innan vi behövde göra det för några veckor sedan. Vi kontaktade som sagt YPR, ett riktigt duktigt företag som gav oss all den hjälpen vi behövde. Servicen gick otroligt smidigt och bara en timme efter fick vi svar på alla våra frågor om tekniken och värmepumpen fungerade precis som den skulle. Jag älskar när man lyckas hitta företag som man kan lita på, efter deras besök kunde vi lita på dem fullt ut och det gör att vi definitivt kommer vända oss till dem i framtiden om vi behöver mer hjälp. Min tillit till dem gör att jag en fin dag som denna kan rekommendera det här företaget om någon av er behöver hjälp med värmepumpar i Säffle med omnejd.


Kommentarer är stängda.