VVS i Ronneby

VVS i Ronneby

Hej alla fina följare

Just nu sitter jag på mitt jobb i Ronneby i tjocktröja och halsduk, och det är för att elementen har gått sönder. Vårt kontor är i en fin men gammal byggnad och ett litet tag har vi märkt att elementen börjar krångla. Så nu har vi en VVS firma här som håller på att kolla på dem och rören. Det roliga är att medan de kollar rören och elementen så sitter jag och min kollega och kolla på dem! Vi är båda singlar och ganska trötta på nätdejtingträsket så då tar man ju alla chanser man får till verklig kontakt istället.

VVS är ju inget jag kan särskilt mycket om, men händiga hantverkare av olika slag är sällan fel. Det tycker i alla fall jag och Emma. Tur att det inte är femton minusgrader ute i alla fall så att det inte blir svinkallt inomhus utan element, men jag är ju så frusen av mig så jag sitter ändå och är frusen. Men killarna från firman lovade att de skulle göra sitt bästa för att få ordning på elementen och rören så att vi snart slipper frysa mer. Jag blev faktiskt lite varmare bara av den kommentaren och leendet som kom till!

Jag och Emma har väl börjat ge upp hoppet om att hitta varsin kille i just Ronneby för det är ju ganska litet, men kanske Karlshamn eller Sölvesborg har fler att välja mellan. Det är ju inga storstäder men ändå. Fast tänk nu om det visar sig att den rätta finns på ett företag som jobbar med VVS i just Ronneby, det hade jag inte förväntat mig. Men det är väl som de säger att när man minst anar det … Nu får jag nog sluta fantisera och återgå till jobbet, men det är ju svårt att fokusera ordentligt när det jobbar en så snygg hantverkare precis jämte haha.

Oavsett så är det härligt med positiva inslag som bryter av från det vanliga jobbet. Ha nu en underbar dag!


Kommentarer är stängda.