Handgjorda hantverk i Norrtälje

Handgjorda hantverk i Norrtälje

God förmiddag på er! Har ni haft en bra morgon? Om ni inte har haft det så hoppas jag att resten av er dag blir mycket bättre. Alla förtjänar att ha en bra morgon!

Idag tänkte jag gå in på lite andra spår än ljus och ljud som jag brukar skriva om. Jag tänkte berätta för er om ett företag vid namn Philip’s Design och vad han har att erbjuda. Philips’s Design riktar in sig på att göra handgjorda hantverk i Norrtälje och Uppsala bland annat och det är perfekt om man vill göra sitt hem lite mer speciellt. Ni vet att jag har en förkärlek till inredning och därför äger jag en inredningsfirma som åker hem till folk eller företag för att fixa designen hos dem för att det ska bli så mysigt och originellt som möjligt. Jag måste medge att det har vart lite svårare på senaste tiden att komma på nya idéer till inredning, men inte efter jag hittade Philip’s Design. Det blir så mycket roligare att inreda och designa hem när man har handgjorda hantverk från Norrtälje bland annat, eftersom alla inte ser exakt likadana ut och att ingen annan har ett exakt lika exemplar som du. Därmed blir allt så mycket mer personligt och originellt.

Inspirationen har verkligen kommit tillbaka vilket gör mitt jobb mycket roligare och ett jobb ska vara roligt eller hur? Om ni älskar inredning precis som jag och bor i trakterna så vill jag rekommendera er Philip’s Design med hans handgjorda hantverk i Norrtälje.

Jag hoppas att ni tyckte om inlägget även fast jag brukar hålla mig till ljus och ljud! Så med det sagt ska jag gå tillbaka till jobbet och fortsätta min dag och jag hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag med mycket glädje och humor. Ha det bäst mina kära läsare så hörs vi nästa vecka.


Kommentarer är stängda.