En suverän restaurang i Bollnäs

En suverän restaurang i Bollnäs

Välkommen, välkommen, hej och hå. Jag var med om en riktig upplevelse när jag och hela min familj åkte på en fiskeresa. Jag ska berätta lite vad vi gjorde och hur mycket fisk vi fångade, men jag ska även berätta om en speciell restaurang i Bollnäs som vi åt på efter denna fiskeresan.

Vi har aldrig åkt på en fiskeresa innan och detta var en riktig upplevelse då vi bor ganska långt ned i landet och vi ville se vad för fiskar man kunde få högre upp i landet än nere i Blekinge. I alla fall var vi på denna fiskeresa och vi fångade ganska stora fiskar som vi sedan tog hem och åt. Innan vi åkte hem så var vi på denna restaurang i Bollnäs vid namn Hembygdsgården . Jag tog en rätt som var jättegod. Inte med att det var riktigt gott, utan det var en riktig snabb och bra service då vi fick maten snabbt och även att den var gjort professionellt. Det var riktigt stora portioner också så att man verkligen blev mätt, för vissa restauranger gör ganska små portioner så att man ska köpa mer mat men detta var helt perfekt. Om vi åker uppåt i landet igen och fiskar så ska jag lätt komma tillbaka till denna restaurang i Bollnäs för det var en riktig hög standard på både mat och service. När vi har kommit hem så rökte vi fisken och åt den också och den var riktigt god. Jag vill bara berätta för er att fiskarna uppe i landet är mycket större och godare och det är mycket större chans att fånga fisk eftersom det inte är så många som faktiskt är ute och fiskar där. Jag älskar att vara högre upp i landet och det blir lätt fler fiskeresor!


Kommentarer är stängda.